Träffade The Vamps!

vampsliten
YUUHUUU!!
Hur mår ni? Jag mår bra!
Jag hade en jättebra dag igår! Jag och Anty fick förfrågan av Blogfame att få träffa bandet The Vamps och äta svenskt godis med dom i en video. Jag hade inga alls förväntningar, men dom var så himla trevliga och charmiga allihopa! Dom var dock en man kort för en av medlemmarna i bandet hade tappat bort sitt pass.. haha. Så himla hemskt, men lite komiskt ändå : )

Efter intervjun, eller ja, godisätandet så hade dom en lite privat spelning på Operakällaren som vi blev bjudna på. Och jag fick träffa så många av er där! Så himla roligt. Tack snälla alla som kom fram. Ni kan väl maila bilderna till mig om vi tog bilder tillsammans? [email protected]/* */ Tycker det är skoj att ha : )

Det kommer komma upp en vlogg från igår och självklart kommer videon från intervjun upp också!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Hedda Dibinger - new week Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *