Träffade Demi Lovato!

demiinsweden

Dom två översta bilderna är tagna av Henrik Nero. Den understa har jag tagit : ) 

Åh, vilken himla bra dag jag hade igår!
Universal bjöd in till ett himla skoj event med Demi Lovato på Café Opera. Hon var och hälsade på i Sverige för att promota sin nya singel ”Cool for the Summer”! Hon har dessutom ett nytt album som kommer ut snart : ) Asså.. HON ÄR SÅ SJUKT SNYGG! Gick därifrån med självförtroende på botten… Hahaha. Jag gick dit med några andra Youtubers! Bland annat Felicia och Manfred som ni ser på översta bilden. Så himla kul att äntligen få lära känna dom! Efter eventet var slut så gick vi och åt på Jensens och sen satte vi oss och fikade. Så mysigt! Jag vloggade hela dagen så det kommer komma upp en daily vlog också. Yaaay.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *