Ny jacka & keps!

adidas2
Min världsfina nya jacka från Junkyard(direktlänk) 😀 Kepsen(direktlänk) är också därifrån!

KOMPISAR!
Jag vet att ni vill att jag ska blogga mer och oftare, men jag har sagt det förut, att dra ner såhär mycket på bloggandet och fokusera mer på Youtube har varit SÅ mycket bättre för hälsan för mig. Självklart är jag fortfarande konstant stressad och känner alltid press över vad jag ska göra för video nästa gång eller om det gått ett par dagar utan att jag lägger upp något. Men på Youtube är det ”OK” med bara tre videos i veckan. Det är ”OK” att inte lägga upp något varje dag. När jag skötte min blogg som allra bäst blev det 5-6 inlägg per dag! Efter flera års bloggande blev det orimligt för mig. Jag hade inget liv, umgicks aldrig med någon för jag jobbade 24/7 och mådde kontant dåligt av all stress och hade knappt några vänner eller ett socialt liv. Hade jag fortsatt är jag säker på att jag hade gått in i väggen innan jag fyllt 25.

Jag älskar att blogga, men jag älskar Youtube mer. Och ni får sen en sån himla mycket roligare och bättre sida av mig där! Och jag mår så mycket bättre! Jag snapar(K33L4), jag instagrammar(@keela) och kör Youtube(här). Bloggen kommer finnas kvar, men vill ni följa mig och se mig mer så finns möjligheten på flera olika sociala medier 🙂
Ni är bäst!

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)
  • Ebba

    Älskar dig, sluta aldrig med det du gör!! Jag tycker att det är helt okej att du inte skriver hela tiden för det är nog ganska jobbigt att alltid hitta på sakar att skriva om! Därför är det nog enklare med youtube när du typ bara kan sätta dig framför kameran och babbla på!️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *