Nytt smink!

sminkeleven

Direktlänkar: Sminkborste, Nyx Angel Veil primer, Nyx Wonderstick, EOS lypsyl(sweet mint och coconut milk), Beauty blender, Nyx mineralpuder, Shiseido ögonfransböjare, Mascara Waterproof, The Balm eyeliner, Foundation True match, Anastasia Beverly hills Brow wiz.

YUUHUU!
Hur mår ni? Jag mår helt OK ändå. Känns som om jag håller på att bli sjuk igen.. Vad är grejen? Otroligt irriterande. Har inte tid att vara sjuk ju!
Jag var i alla fall och hämtade ut ett paket idag vilket gjorde mig på lite bättre humör : ) MASSA NYTT SMINK! Hur kan man inte bli glad av det?! Jag är himla exalterad över att prova brow wizen, beauty blendern och eyelinern! Vet att jag är himla efter med dom här produkterna.. Haha. Dom har ju varit så populära jättelänge nu… Men ja, bättre sent än aldrig  : )

EOS är btw mina absoluta favoritlypsyl. Jag är inne på mitt tredje nu, men beställde dessa två dels för att den blåa ( sweet mint ) är min favorit men också för att den rosa ( coconut milk ) var så fin och jag älskar ju kokos! Och nu när det börjar bli kallt och vinter så är mina läppar torrare än någonsin </3

Jag har också hört så sjukt mycket bra om Nyx primern Angel Veil så hoppas den är bra.. Jag har nämligen inte hittat någon primer jag är nöjd med ännu..

Har ni provat någon av dessa produkter?

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *