Iphonereparation.se!

18863198-mmmain
Kompisar.. Jag har gjort det igen. Kraschat min telefon totalt. HUR klantig får man vara? Ska se till att köpa ett bra skal nu när jag lagat den igen. Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas! Jag har någon förbannelse över mig när det kommer till min telefon tror jag? Haha.

Som vanligt tog jag i alla fall hjälp av iPhonereparation.se för att fixa den : ) Dom finns på flera ställen i Stockholm och man kan också skicka in telefonen om man vill det! Det gick superfort som vanligt och äntligen känner jag mig hel som människa igen. Hahaha. Blev verkligen på så dåligt humör när min skärm är trasig eftersom jag använder min telefon så mycket.

Skärmavbild 2016-04-28 kl. 15.33.06

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

You might also like

Caroline Roxy - Görnvälns slott Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Alexandra Nilsson - Cosy.. Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *