London!

hydepark IMG_8336 jags

YUHUUUU!!
Jag är i London. Men det vet ni säkert redan eftersom jag har postat massor på Instagram och Snap! Internet är dock superlångsamt här och det tog superlång tid att ladda upp dom här bilderna och min blogg har legat nere senaste dagarna. Otroligt irriterande! Flyger tillbaka till Sverige imorgon dock så då är jag tillbaka på Youtube igen 🙂

Här är några bilder från senaste dagarna. Den översta är från Hyde Park och dom andra från NFL-matchen igår. Min första NFL-match någonsin! Så mycket roligare än vad jag trodde faktiskt. Skulle gärna se en igen!

Annars är London sådär. Inte superimponerad faktiskt… :O Jag är nog den enda i världen som känner så? Haha. Vad tycker ni om London?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13
  • Saara Kölhi

    HELT ENIG MED DIG!
    Diggar inte alls London! Otrevliga ytliga människor, får aldrig ett leende, inte ens på hotellen.
    Inte så fantastisk shopping som alla verkar ha världens hysteri kring?!
    Sen både dyrt & komplicerat att ta sig runt..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *