Ny header & finaste tröjan.

friends

Kan inte sova, som vanligt nowadays. Tror jag är i någon form av konstant dvala av utmattning. Det känns som om jag halvt drömmer hela tiden och ringarna under mina ögon är inte direkt Prada. Snarare typ Dollarstore. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller. Har provat allt känns det som…

Just nu har jag vänner på i bakgrunden och leker lite i Photoshop. Gjorde om min header för att jag var fruktansvärt trött på den förra då jag haft den i säkert ett år.. Blev inte nöjd, men orkar inte fortsätta mer idag. Får fixa den ordentligt en annan dag 🙂 Jag har i vilket fall världens finaste nya tröja! Köpte den på Primark i London. Mitt hjärta tog ett glädjeskutt när jag såg den! Den har förbannat dålig passform, men jag bryr mig inte. Det är en Vänner-tröja, och den är min.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *