fadidaslöv
Direktlänkar: Tröja, Leggings, Jacka

Yuuhuu!
Följer ni mig på instagram(@keela) så vet ni nog att jag spenderat hela helgen på sjukhus. Japp. Samma sak som hände i somras på Gotland hände i fredags igen. Njursten. Förbannade jäkla njurar asså… Så jag kollapsade och minns ingenting, åkte ambulans och fick stanna hela helgen och göra miljarder med prover. Ni ska se blåmärkena jag har på rumpan efter all smärtstillande! Hahaha.

Jag är sjukt tacksam över att dom inte släppte iväg mig ändå. Dom ansträngde sig verkligen för att hitta felet! Men det var väl inte jätteskoj direkt.. Och nä.. Dom hittade inget annat. Inget fel. Fast jag vet att något är fel. Kanske ska jag bara acceptera att mina njurar kommer göra såhär ibland? Men nu är jag mer orolig… Nu har det hänt igen.. Blir det ytterliggare en gång? Det är väl bara en tidsfråga innan nästa njurbäckeninflammation kommer?

Vet ni vad jag helt seriöst tror( haha, även om det kommer låta långsökt.. ) att jag är ett sånt där House-fall ni vet. Har ni tittar på House förut? Det brukade i alla fall gå på 4an, vet inte om det gör det längre. Serien handlar om en grupp läkare som tar sig an sjukt sällsynta fall som man inte kan hitta i vanliga fall eller genom vanliga undersökningar. Kanske är det något sånt jag har. Något som inte dyker upp på vanliga prover. Det lär väl inte vara något livshotande.. Men något fel är det ju. Något som kanske inte är så vanligt.

Jag är i alla fall sängliggandes och har fortfarande ont så det kommer nog inte bli så mycket uppdatering på Youtube kommande dagar.
<3.

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *