Galapremiär.

IMG_8604
Bilden är från gårdagens galapremiär av Mockingjay part 2 på Rigoletto! SÅ bra film.

 

Visste ni att jag har världens sämsta minne. Det är lite Doris i hitta nemo-känsla över det hela. Jag är helt okapabel till att komma ihåg saker och organisera. Därför glömmer jag jämt allting… Ofta känns det säkert som att jag är arrogant eller inte bryr mig, men det handlar verkligen inte om det.. Jag har bara så mycket kaos i min hjärna. Jag har försökt skriva listor, scheman, påminnelser osv. Men det slutar alltid med att jag glömmer kolla på dom också så det spelar liksom ingen roll…. Haha! Det är jättejobbigt. Därför har jag såklart glömt skriva ut vinnarna på presentkorten hos Eleven som jag hade för några veckor sedan på Instagram.

Här kommer vinnarna!
@patriciagarpedal, @didiknopp, @gean01

GRATTIS! Maila mig på [email protected]/* */ så fort ni ser detta.
Gillar ni att jag har giveaways? Vill ni att jag gör fler? : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - AP Academy Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *