Galapremiär.

IMG_8604
Bilden är från gårdagens galapremiär av Mockingjay part 2 på Rigoletto! SÅ bra film.

 

Visste ni att jag har världens sämsta minne. Det är lite Doris i hitta nemo-känsla över det hela. Jag är helt okapabel till att komma ihåg saker och organisera. Därför glömmer jag jämt allting… Ofta känns det säkert som att jag är arrogant eller inte bryr mig, men det handlar verkligen inte om det.. Jag har bara så mycket kaos i min hjärna. Jag har försökt skriva listor, scheman, påminnelser osv. Men det slutar alltid med att jag glömmer kolla på dom också så det spelar liksom ingen roll…. Haha! Det är jättejobbigt. Därför har jag såklart glömt skriva ut vinnarna på presentkorten hos Eleven som jag hade för några veckor sedan på Instagram.

Här kommer vinnarna!
@patriciagarpedal, @didiknopp, @gean01

GRATTIS! Maila mig på [email protected]/* */ så fort ni ser detta.
Gillar ni att jag har giveaways? Vill ni att jag gör fler? : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *