Göteborg! part 1.

göteborg1 göteborg2

 

Hey guys!
Har ni haft en bra helg? Jag har haft en fantastisk helg. Jag och några andra tjejer flög ner till Göteborg med MaMiEventSweden i fredags för en helhelg. SÅ KUL! Jag behövde verkligen komma iväg några dagar. Och förutom att min mobil blev snodd så har jag haft en av dom bättre helgerna på länge : )

Ingen av oss hade någon aning om vad vi skulle göra på hela helgen! Allt var en överraskning. Vi fick bo på hotell Bellora på avenyn! Första kvällen tog dom oss till Liseberg! TILL MIN STORA LYCKA!!! Jag hade aldrig varit där förut.. Jag hade ingen aning om hur fint det var där nu vid jul. Dom har verkligen gått all in med julpynt! Där kikade vi lite på en julshow sen åkte vi balder tre gånger på raken. HAHA. Minns inte sist jag skrattade så att jag grät och hade sånt lyckorus i kroppen. Jag älskar verkligen bergochdalbanor!

Sen åkte vill en restaurang som heter Supper där vi åt liknande Tapas. Och en grym marängsviss till efterrätt! Efter det gick vi ut och dansade hela natten. Ibland kan det ju vara svårt att komma överens med människor man aldrig träffat förut. Jag kände ju bara Alexandra sen innan. Ingen annan. Men alla var så himla mysiga och trevliga och lätta att lära känna och vi hade så kul tillsammans : )

På lördagdag åkte vi iväg till Wakaku, som är en jättefin butik. Där blev vi serverade lunch av en nyöppnad restaurang som heter Pix bar(maten på bilden ovan). Sen gick vi omkring och kikade och provade kläder i timmar. Haha. Dom hade även en makeupartist och en hårstylist där. Dessutom tog dom dit Brilliant Smile som var där och blekte våra tänder! Så nu är mina tänder vita och tjusiga.

SÅ BRA HELG som sagt. Berättar mer i nästa inlägg!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *