Vinnarna i mina giveaways!

giveaways

Hallå.
Ledsen att vinnarna in kom upp igår som jag sa. Var alldeles för sjuk! Pallade knappt sitta upp. Idag mår jag lite bättre i alla fall : ) Gillar ni att jag har giveaways btw? Vill ni att jag har fler? Kan avslöja att det kommer upp minst två till och jag är säker på att ni kommer ÄLSKA vinsterna. Men det blir senare i veckan eller i början på nästa.

Vinnaren av ett varsitt par tights från ICANIWILL.se blev @snepallet & @ejandersson.
Vinnaren av en sminkspegel från Makeupmirror.com[email protected]/* */

GRATTIS! Maila mig så fort ni ser detta på [email protected]/* */

Kommentarer (1)
  • Mikaela

    Har du provat att ha en klick honung i ditt te? Inte jättegott men det hjälper lite mot halsont! Dr Dryels halstabletter brukar också hjälpa en hel del, värt ett försök 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *