GOD JUL!

granbild

Granen är klädd och den obligatoriska granbilden är tagen : ) Det här är tredje året i rad jag tar en liknande. Den översta är från 2013, den andra från 2014 och den sista är från idag. Jag gillar känslan i bilderna! Så mysig. Och iår har vi en riktig gran! I vanliga fall brukar vi ha en platsgran. Den här riktiga är mycket fylligare och det syns på bilden. Så fin! Just nu är det paus i uppersittarkvällen, men självklart spelar jag och mamma binglotto ikväll som vanligt.

Ser ni vad kort mitt hår är btw? Eller ja, det är ju verkligen inte kort.. Haha. Men kort jämfört med hur långt jag brukar ha. Jag var hos Rapunzel häromdagen och klippte av säkert 15 cm. Jag gillar det!

GOD JUL BÄSTA NI <3

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *