MUSKIKPEPP

IMG_0051 copy

MORNIN’ GUYS!
Jag är vaken och har redan ätit frukost två gånger. Och igår var jag sminkad och klar innan 8 på morgonen? VAD HÄNDER?! Haha. Jag sitter och lyssnar på spellistan till The Weekend Festival som jag har ett samarbete med(ni hittar den här) nu medan jag svarar på lite mail och blir så sjukt taggad. Vädret den senaste veckan gör mig ännu mera taggad!

Jag har inga speciella planer för dagen egentligen.. Tänkte klippa en video som jag spelade in igår och hämta ut några paket bara : ) Vad ska ni göra? Förresten så är endagsbiljetterna till festivalen snart slut!! Inte konstigt egentligen. Har ni sett lineupen?! Den är ju helt insane!

Skriv upp 5-6 augusti i kalendern!!!!
https://weekendsweden.com/

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Ellen

    Följde din blogg helt slaviskt för några år sen och läste nästan alla inlägg i ca 4 år ahaha. Var ett tag sen jag kikade in här nu och fick värsta flashbacken när jag såg att du sitter med one piece som du verkligen alltid hade på dig då. Hursomhelst ville bara säga att du varit en stor del och förebild i mitt liv<3 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *