Drömmen om turné.

drommen

Mornin’ sunshines.
Tack, verkligen tack för era senaste kommentarer. Jag har alltid känt att jag uttrycker mig bättre i tal än i skrift, så därför blir jag så himla glad när ni säger att ni gillar mitt sätt att skriva på.

När jag var liten ville jag bli skådespelerska. Jag kommer ihåg att vi skulle rita upp vår dröm i skolan. Jag tror jag var nio eller tio år då. Jag gick ju faktiskt teaterskola ett tag och jag försökte mig på att vara modell ett tag också, men sen insåg jag efter ett tag att jag faktiskt tyckte det var lite jobbigt att stå i centrum. Att ha alla blickar på mig. Kanske är det en vanesak när det kommer till sånt, men jag var inte bekväm i det. Men, jag har alltid känt mig kreativ och gillat att skapa så designlinjen på gymnasiet blev perfekt! Och resten är i princip historia. Att blogga passade mig så bra. Jag fick skapa och göra det jag ville, men jag var alltid bakom en skärm och ensam, vilket jag trivdes bättre med. Bloggen och ni blev fort min första prioritet.

Att börja med Youtube är nog ett av mina bästa beslut någonsin. Alla människor jag träffat, saker jag fått uppleva och för att jag kan leva mitt liv precis som jag vill. Jag har dock varit väldigt dålig på att visa tacksamhet över detta och uppskattat det på senaste tiden. Det pga av sömnlöshet och, jag vill inte kalla det depression, men en väldigt dålig och jobbigt period i livet helt enkelt. Vilket jag skäms över.

Jag är så otroligt tacksam, varje dag, bara dålig på att visa det just nu. För det är jag ledsen. Men, jag hoppas att Tubecon-turnén som är i full gång, får er att se hur tacksam jag är. För jag tror, och hoppas, att ni ser lyckan i mina ögon när jag träffar er, får krama er och prata med er.  Som jag tidigare skrev så trivs jag inte jättebra i centrum, och ibland kanske jag ser obekväm ut… Men det är bara för att jag bli överväldigad och inte vet vart jag ska ta vägen eller hur jag ska hantera er kärlek och era ord. Och jag vill räcka till. Leva upp till det ni förväntar er. Jag förstår fortfarande inte att jag är någon för er eller varför ni vill träffa mig. Jag trodde jag skulle vänja mig eller förstå, men jag är långt ifrån där. Och det känns bra ändå. Jag vill aldrig vara den som tar er för givet. Aldrig.

Jag har länge drömt om en turné som denna. Att åka runt i Sverige och träffa er med flera andra fantastiska Youtubers och människor.
Så tack, för att ni gör det här möjligt för mig.
<3.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *