Lifegoal?

youtube

Mycket är ”lifegoals” numera… Men inte är det att spendera fyra dagar i sängen som jag har gjort nu i alla fall… Haha. Skämtåsido, jag håller inte på med blogg och Youtube för priser eller titlar, men visst känns det fantastiskt att se den här i hyllan varje dag. Det kommer jag aldrig förneka. Mest för att jag aldrig någonsin trodde att det skulle hända. Lilla jag liksom? Hur gick det till. Och nu känns det som att jag kastar bort alltihop och pga av vad? Sömnproblem? Ångest? Pffft. Så ovärt. Jag måste rycka upp mig. Jag måste hitta viljan och glädjen igen.

Jag vet att det som gör mig glad är att ha inspirerande och positiva människor omkring mig.. Får bjuda över alla på sleepover så att jag ändå kan stanna i sängen kanske? Haha. Och träning. Men det känns som att jag skrivit detta flera gånger nu. LYFT PÅ STJÄRTEN OCH GÅ TILL GYMMET DÅ HALLÅ. Så skulle jag tänka om jag var er och läste det här nu. Och så vill jag tänka om mig själv. Jag vill inte behöva ha andra som peppar mig för att klara av saker. Jag vill vara min egna inspiration och kunna peppa mig själv till att ta mig igenom sånt här. Jag säger inte att det är fel eller dumt att ha stöd, tvärtom, det är hur bra som helst! Men jag känner också att det är viktigt att kunna lita på sig själv i sånna här lägen.

Nu jäklar ska jag fixa det här. Blir den människan jag är och vill vara igen.
Keela 2.0, typ.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *