Dåligt minne?

img_9431
Bilden är från Phi Phi, Thailand i Februari. Inte långt kvar tills jag åker tillbaka nu…. 🙂 

Hey guys!
Hur mår ni? Jag har en dålig vecka igen. Eller ja, haft en dålig period sedan förra måndagen. Tar mig liksom inte ur sängen alls.. Jag har också märkt att det känns som att mitt minne har blivit sämre senaste tiden? Haha. Eller ja, inte haha, men ni förstår kanske att det känns lite komiskt ändå. Så gammal är jag väl inte?! Nä, men jag tror att jag har pratat med personer, tror att jag har svarat på sms, tror att jag har berätta saker för någon osv. Vad fasiken kan det bero på ..

Jag behöver verkligen en fast punkt. Jag är så otroligt less på att inte ha en egen lägenhet. Där jag VET att jag kan bo i flera år. Som är min. Inte vara konstant stressad över att jag måste hitta nytt boende, inte bo med någon annans möbler osv. Avskyr det. Men någon handpenning har jag inte så det känns rätt kört faktiskt. Speciellt när en lägenhet i Stockholm ligger på närmare 3 miljoner…. Vad måste handpenningen vara på då, 400k? Lycka till liksom.

Jag har en helg att se fram emot ändå! Halloweenkalas på fredag och på lördag ska jag med Starclub till Berns för att se Nervo och Mike Perry. Förhoppningsvis har jag tagit mig ur sängen tills dess… Har ni några planer för helgen?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Hanna

    Gör ont i mig och läsa att du har det så tufft i livet nu, ingen förtjänar att slåss med hjärnspöken. Ville iallafall bara kommentera å berätta att mitt minne blev helkasst när jag blev sjuk psykiskt å nu såhär 3-4 år senare får jag skriva ner allt. OBS detta är inget ”OH MY GOD DU KOMMER TAPPA MINNET BLABLA” utan jag har bara fått för mig att monstren tar sån plats i ens huvud nu att komma ihåg saker blir inte riktigt prio ett för hjärnan, men när dom försvinner kommer det (förhoppningsvis) sakta men säkert tillbaka igen =)
    Ta hand om dig!
    Massa kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *