Efter regn kommer solsken?

Eller..? Vissa dagar känns det som att det bara kommer mer mörka moln och mer regn. Ingen solsken. MEN, om man ska tänka positivt, vilket jag har varit rätt dålig på senaste tiden, så mår jag bättre till och från i alla fall. Jag har tagit mig iväg på roliga grejer i sommar. Bland annat Ibiza(bilden här ovan är därifrån), men mer om det i ett annat inlägg.

Jag har också insett att just nu kanske bloggen är ett bättre alternativ för mig än Youtube. För hur mycket jag än älskar Youtube, så är processen av att göra en video och klippa den för jobbig de flesta dagar. Men jag saknar er. Massor. Så att inte uppdatera varken Youtube eller blogg just nu känns inte alls som ett alternativ. Jag behöver er ju! Och jag saknar att vara kreativ. SÅ, förhoppningsvis är denna ingenting jag bara känt senaste veckorna och något som kommer försvinna utan att jag istället komma klara av att uppdatera er här på bloggen i alla fall : )

Som ni kanske ser har jag bytt portal så det känns lite som en nystart ändå. Jag är tillbaka på Adviral(gamla Blogfame) igen och det känns jättebra. Dom har alltid hjälpt mig massor och jag har alltid tyckt om att jobba med dom. Ska försöka fixa en ny bild till headern och ge mig ut på dagarna för att i alla fall försöka få till outfitbilder, för det vet jag att ni vill ha.

Förstår verkligen att ni tröttnar på att jag säger att jag ska komma tillbaka, uppdaterar lite, och sen försvinner igen. Men just nu styr jag inte hur jag mår, så kan inte riktigt hjälpa det. Jag gör mitt bästa helt enkelt och hoppas att ni är med på det här <3.

Kommentarer (6)
 • Josse

  Jag har tappat räkningen på hur länge jag har följt dig på sociala medier, men det är väldigt många år.
  Du är en av mina största förebilder trots att vi är lika gamla.
  Du verkar så genuint fin som människa & jag beundrar dig för att du kämpar så mycket med din psykiska hälsa.
  Jag går själv på antidepressiva sedan 1 år tillbaka (Voxra & Setralin) och varje dag är fortfarande en kamp.
  Någonstans känns det bara så skönt att veta att man inte är ensam i allt detta & att det finns andra som kämpar varje dag, precis som mig.

  Jag ser fram emot dom inlägg du orkar göra här inne, men stressa inte för vår skull, utan prioritera dig själv först, alltid.
  Stor kram!

  • keela

   Men åh! Fina du. Vad glad jag blir :’)
   Det känns både skönt och tråkigt att höra att du också mår dåligt. Skönt för att veta att man inte är ensam, precis som du skriver, men jobbigt för att veta att någon annan mår lika dåligt…
   Hoppas du mår bättre snart <3

 • Ljuva Julia

  Men vad roligt att läsa Keela att du överväger att försöka orka blogga! Jag har alltid älskat din blogg och dina foton, men YouTube har jag inte fastnat vid som plattform (trots att jag är övertygad om att du gör det svinbra där också!!) så det här inlägget är som musik för mina öron <3 Jag hoppas att du ska bli bättre ur depressionen också.

  • keela

   JAA, jag känner det också! Verkligen saknat er, och det, så hoppas att det håller i sig 🙂
   jag förstår, alla gillar inte youtube. Men SÅ kul att du är kvar här <3

 • Julia Rosén

  U back! <3

  Hoppas du mår bättre snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *