Everyday cravings.

Just nu finns det typ tre saker jag är sugen på/stoppar i mig varje dag. Och det är nr.1 Propud. Helst den med vaniljsmak med färska jordgubbar i. NI KOMMER DÖ GOD-DÖDEN OM NI SMAKAR. Jag har blivit helt besatt av det och äter det helst till frukost, lunch och middag med det håller inte riktigt i längden haha. Jag älskar den med chokladsmak också. OCH DEN SOM SMAKAR CHOKLADBOLL(<3). Detta är btw INTE ett sponsrat inlägg av dessa företag.

Det andra är Barebells bars. Älskar alla tre smaker, men denna med caramel cashew är to die for. Och inte fullproppad med socker som de flesta andra proteinbars är.

Det tredje och sista är Nocco. Helst päron, men gillar skumhare/skumtomte och carribean mest efter den. Jag dricker inte det varje dag, men om jag känner att jag behöver extra energi innan ett träningspass så blir det en sån innan/under passet.

Jag känner mig himla taggad på att blogga nu, men har verkligen ingen aning om vart jag ska börja någonstans. Vad vill man läsa om nuförtiden? Är det outfits ni vill ha? Tips? Kollage? Träning? Livet allmänt? Livet allmänt blir nog inte så kul då jag mest ligger i sängen eller är på gymmet, haha. Men berätta gärna vad ni föredrar : )

PUSS.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (10)
 • Ljuva Julia

  Åh, jag älskar choklad propud med färska hallon och skivad banan! <3 Och barebells cookies and cream! 🙂

  Jag gillar att läsa när du skriver. Kläder är kul, om de sitter på dig, är inte så pepp på kollage eftersom aaaalla andra gör det. Allt som andas Keela är sköj!

 • Josse

  Jag hade velat läsa om;
  – hur du bor just nu
  – gärna se din samling av sneakers 😉
  – outfitbilder
  – träningsbilder/pass/tips
  – se dina senaste inköp från Junken

 • T

  Vad utlöste din depression? Om du vet det själv dvs 🙂 och vad hände med dina ex? Kan du inte berätta lite hur länge det höll, varför det tog slut (om det inte är privat) å så?

  • keela

   Jag vet faktiskt inte vad som utlöste den. Men gissar på att det grundar sig en del i mina sömnproblem och personliga saker jag gick igenom för ungefär tre år sedan :/
   Jo, men jag skulle kunna göra ett inlägg om det faktiskt 🙂

 • Whoops

  Du ska se mitt köksskåp hemma, hela översta hyllan är full med Nocco haha (fördelar att jobba med Nocco!) har fortf ett par skumma tomtar som jag håller hårt i!

  Och så himla kul att du börjat skriva här igen, jag växte liksom upp med din blogg under mina tonår, så du känns som en kompis <3

 • Julia Rosén

  Vet du vart man kan beställa bra bars inför träning och efter träning? Eller vet du något som är bra att äta efter ett träningspass. Jag och killen har kommit igång med träning, men vi är dåliga på att återhämta oss på ett bra sätt. Anledningen att jag frågar dig är för att jag har följt dig länge och blir så peppad när du pratar om träning! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *