My happy place.Träningskläderna kommer från ICANIWILL

HEEEY!
Hur mår ni idag? Jag mår bra ändå, trots galen träningsvärk.
Jag kommer aldrig sluta tjata/berätta för er hur mycket bättre träning får mig att må. Det är inte alltid jätteroligt, det är ofta mest jobbigt och ibland även tråkigt. Men känslan efteråt är oslagbar. Jag känner mig hemma på gymmet. Jag mår bra på gymmet. Gymmet är nog det som har fått mig att må allra, allra bäst under min depression. Sängen och gymmet. Verkligen två motsatta saker, haha.

Men oavsett hur ni mår, ge träning en chans. Det behöver inte betyda att ni springer en mil varje dag eller tränar varenda muskel hela tiden. Hitta er egen grej som ni älskar! Prova poledance t e x. Det är SÅ kul! Det vet ni att jag tycker. Jag var ju i min gamla poledancestudio för några månader sedan, men lyckades typ bryta revbenet någon vecka efter ( vem lyckas med det…..? ), så jag fick ta en paus från det igen. Förhoppningvis kör jag igång igen snart.

Tanken var ju också att jag skulle börja träna med min gamla PT Mårten Nylen igen, men då mitt humör inte går att förutspå och är olika från dag till dag har vi skjutit upp det tills jag kan styra det lite mer. Jag vill inte boka upp honom en dag, sen inte klara av att gå dit och ställa in hela tiden. Det känns inte rättvist mot honom alls, så därför väntar vi lite med det också. Men jag längtar tills vi kan börja!

Vilken sorts träning är er favorit?

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (10)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *