YUHU!


Mina nuvarande favvoskor… HELT besatt. Direktlänk HÄR(adlink).

YUUHUU!
SÅ himla roligt att ni gillar nya flödet på Instagram. Jag gillar det verkligen! Jag har känt så länge att jag inte alls vetat vad jag skulle posta där ju. Nu äntligen, känns det rätt. Hoppas det håller i sig! Jag tänkte också att jag om ett par dagar försöka göra ett inlägg med direktlänkar till så många plagg som möjligt som är med i outfitsen för jag vet att många av er undrar : )

Annars har dagen varit sådär. Jag sov inte på heeeeeela natten. Somnade någon gång vid 9 imorse och sov till och från tills 14 ungefär. Kändes som jag sov en kvart totalt, men det var förmodligen mer. Bir så irriterad! Så jag har i princip gått omkring i lägenheten som en zombie idag igen. Standard numera.

Jag har fortfarande lite ångest över att jag missade Way out west i helgen, men för min hälsas skull tackade jag faktiskt nej. Men nu när alla skriver om hur grym helg dom haft känns det lite extra jobbigt, haha. Fast egentligen vet jag att jag gjorde rätt val. Hade nog inte klarat en till festivalhelg.

IMORGON ÄR DET ROCKBJÖRNEN. Tror ni att jag har någon aning om vad jag ska ha på mig? Nä, det har jag inte heller. Typiskt mig att vara ute i sista sekunden. Men äh, jag tänkte faktiskt inte ha på mig något speciellt.  Något enkelt, snyggt och som jag känner mig bekväm i. Det blir nog skoj tror jag! Är ganska säker på att många som jag inte träffat på länge ska gå så ser fram emot det.

Kvällen blir också lugn. Jag tänkte försöka ta mig till gymmet, trots att jag har noll energi. Wish me luck!
PUSS.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (5)
 • Miss Naily

  Du är inte den enda som hoppade över Way Out West i år av hälsoskäl…laddar inför 2018 istället!

 • Ljuva Julia

  Jag skippade också, jag lider själv av ohälsa och är heltidssjukskriven i utmattningssyndrom. Vad är det för fel med livets upplägg när man kan vara 27 år och gå in i väggen!?

  Angående dina kläder tycker jag att det är så kul att du som har stort klädintresse aldrig planerar vad du ska bära på event i förskott, och de få gånger jag läst om kläder du köpt och sparat i förskott så brukar du ofta, känns det som, byta i sista sekunden!? 😛

  • keela

   Visst? Förstår inte..

   Haha ja, det är väl kanske det. Det händer ju att jag planerar, men oftast inte. Just det här gången har jag bara inte orkat bry mig av någon anledning :p

 • Julia Rosén

  Har precis likadana! Favoriterna i skohyllan! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *