Mirakelkur tack.

 

( tb till en så himla skoj dag utan ångest med Wicked och flera andra influencers när vi fick testa på bodyflight. SÅ svårt, men SÅ kul! Skulle lätt vilja köra det igen. )

Kompisar!
Jag var så taggad igår när jag gick och lade mig och tänkte att jag skulle få mycket gjort idag. Jag skulle spela in en video, träna både imorse och ikväll, blogga massa, hämta ut mina nya skor(!!!!!), svara på alla mail jag inte svarat på osv osv osv. Vaknar upp med världens ångest så det sluta med att jag ligger och stirrar in i väggen i tre timmar istället ungefär. Standard. VARFÖR. Så. Fruktansvärt. Frustrerande.

Jag ska till sjukhuset imorgon i alla fall. Kanske är jag tvungen att byta medicin igen? Eller få mer? Tänk om det fanns en mirakelkur för depression och ångest. Vilken dröm det hade varit… Men icke.

Jag har i alla fall fått i mig lite mat nu och tänkte ge gymmet ett försök om någon timme.
Vi hörs sen!
xoxo,

 

Kommentarer (4)
 • Michaela

  alltid så typiskt när man tänkt sig massor dagen innan sen när dagen väl kommer så samarbetar inget :/

 • Josse

  Jag känner med dig! 🙁
  Äter 2 mediciner dagligen mot ångest/depression, har en sömntablett visning behov & en flytande zombiemedicin vid akut panikattack.
  Försöker få i mig så lite medicin som möjligt (blir helt förstörd av zombie-medicinen & sömntabletterns likaså.) Är som att leva i en konstant drogdimma..
  Det var skönt i början av medicineringen när man inte orkade existera, men nu är jag för medveten & “frisk” för det.

  Jag kan varmt rekommendera Voxra, om du inte redan får den.
  Fantastisk medicin som gjorde att jag orkade ta mig upp ur sängen på morgonen.

 • Grodan

  Jag har testat otaliga mediciner och träffat psykologer och psykiatriker regelbundet i snart 20 år. Nu äntligen, efter den här vändan med intensiv KBT är jag nästan redo att skrivas ut från psykiatrin. Det känns läskigt, men samtidigt alldeles underbart. Kämpa! <3

 • Ljuva Julia

  jag känner igen mig något så vansinnigt. Alltid vid fel tillfällen, om det nu någonsin finns något “rätt ” tillfälle ens…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *