Ni vet känslan…

…När man tagit en bra bild, lägger upp den på insta och känner “den här borde folk verkligen gilla!!!” -och så blir det inte alls så?
Haha. Story of my life numera. Jag förstår verkligen inte vad som har hänt med Instagram senaste tiden. Jag har fått flera mail och kommentarer om att mina bilder inte ens kommer upp i deras flöden fast alla följer mig? Och mina likes har mer än halverats!

Och om jag t ex går in på instagram nu, så den första bilden som jag får upp är för två dagar sedan??? Varför kommer dom inte i publiceringsordning? Det är så otroligt irriterande! Jag har verkligen ansträngt mig med mitt flöde senaste veckan också. ( några kanske tycker det är tråkigt med samma spegel, men jag gillar det verkligen! ) och så får jag bara färre och färre likes? Haha. Då vill jag egentligen bara strunta i det.

Första bilden jag lade upp idag, den här ovan, det är en typisk bild som hade fått i alla fall 10.000 likes för några månader sedan. Nu? 2500….. ASSÅ VA. Haha! Nu är 2500 sjukt många likes egentligen, såklart. Men om jag ska jämföra med mina bilder för några månader sedan, så är det väldigt lite. Och fine, vissa kanske inte gillar typen av bilder jag lägger upp nu eller har lagt upp senaste tiden. Det kan jag förstå! Men det som känns tråkigt är ju att mina bilder inte ens verkar komma upp i folks flöden?

Ah well… Annars är jag arg. Haha. Inte bara över Instagram, utan över mina skor som jag beställde häromdagen. På hemsidan står det att det är en tjejmodell, så jag beställer skorna i den storlek jag skulle ha om det är en tjejmodell(såklart eftersom det står det?). Hämtar ut som idag, och ja… Det är en killmodell, så skorna är 1,5 storlek för stora. Satan vad arg jag blev. Och har hetsmailat dom hela dagen, för det finns fåtal kvar i den rätta storleken. Hoppas, hoppas, hoppas att dom lägger undan rätt storlek till mig innan dom tar slut… Det är ju faktiskt dom som gjort fel :/ Annars kommer jag på riktigt gråta…

Jag blev så arg att jag började städa(?) Haha. Det låter jättekonstigt, jag vet. Fattar inte alls hur det blev så, men nu sitter jag här i en nystädad lägenhet? Minns inte när jag gjorde det sist ens…

Kommentarer (5)
 • Sandra

  aah jag har också märkt samma problem med min instagram… det är så konstigt

 • Sara

  För mig har det varit så i flera månader

 • Ljuva Julia

  Jag är inte så brydd om likes, så jag har inte tänkt på det (sociala medier är inte mitt yrke så jag “behöver” inte bry mig) men nu gick jag in och kollade och ja, det är samma för mig, mina bilder kommer inte om i folks flöden och inte i ordning.

 • emzaans

  det är instagram som har ändrat.. har inte hört någon som är nöjd över det.. det ska tydligen komma upp i en “anpassad” ordning för just dig. typ de du känner (de du tex är vän med på fb) överst och de konton du gillar bilder på och så.. men jag tycker inte att det stämmer. det är de största kontona som kommer överst trots att man inte likear deras bilder.. jättetråkigt för oss som är “mindre”, det är totaldött på händelser.. och väldigt tråkigt för det händer att man missar bilder som man faktiskt hade velat se!

 • Anonym

  Ett tips, bättre kvalité på bilderna, själv om jag ser en bild som är “grynnig” som tex den här bilden så scrollar jag bara förbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *