Inlägget är i samarbete med Mathem.se

Hallå!
Häromdagen gjorde jag ju ett inlägg som hette typ “när andra är tumblr ser jag ut såhär..” eller något. Haha. För att ibland när andra tar “goals”-bilder så är jag helt tvärtom. MEN, IDAG ÄR JAG FASIKEN BÅDE GOALS OCH TUMBLR, typ. Kolla in det här fruktfatet bara!!!! Okej, det kanske inte är superkomplicerat, men ändå. Erkänn att det ser sjukt gott ut?

Anledningen till denna skapelse är mitt samarbete med Mathem.se som ni förmodligen sett på instagram. Just nu får ni en av mina favoritglassar från Ben & Jerry’s på köpet när ni beställer från Mathem om ni anger “GLASSIGT” i kassan. ( Koden är giltig till 31/8-17 ). Min absoluta favorit är ju Halfbaked, därför fick ni den på köpet sist, men nu valde vid min andra favorit, Chocolate fudge brownie. Båda är ju magiska! Dessutom ääääälskar jag frukt, och tyckte därför att det var en kul idé att beställa lite frukt också och göra ett tjusigt fruktfat för fina bilder och till en liten video som kommer upp på min Youtubekanal när jag fixar detta : )

Vad tycker ni om mitt första fruktfat någonsin? Godkänt i alla fall va?

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *