WHAT?! EN VIDEO!??!?!?

(just nu verkar får jag inte till det med att lägga in Youtubeklipp, men om ni klickar på bilden ovan så kommer ni till videon!)

HEY! SER NI!!! EN VIDEO!!!! HUR SJUKT. Kan knappt tro att det är sant, haha.
Jag sov ingenting inatt. Inte en sekund, fast jag tog en sömntablett. Först blev jag frustrerad, men vid 04 gav jag upp och tänkte att om jag inte kan sova ska jag fasiken göra något vettigt. Så jag började sminka mig lite och tänkte, ja, varför inte spela in min första Mukbang? Jag måste ju ändå äta. Så satt jag där vid 06 och filmade. Haha!

Sen klippte jag den och den kom upp vid 16.00. När jag sov som en stock. FAN. Eftersom jag inte hade sovit på ett helt dygn så blev jag helt färdig vid 15, så tänkte att jag skulle sova en timme innan videon skulle upp. Vaknade vid 19.00.. OCH ÄNDÅ HADE JAG STÄLLT TRE ALARM?! Blev så arg på mig själv när jag vaknade. Men samtidigt behövde jag ju lite sömn..

Nu sitter jag och svarar på lite kommentarer på nya klippet och har precis ätit middag.
Jag tänkte försöka orka ta mig iväg till gymmet en sväng snart. Annars har jag inga planer idag : ) Har ni?
PUSS.

Kommentarer (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *