JACKAN.


direktlänk till jackan ( adlink )

Yuuhu!
Hur mår ni? Jag mår rätt okej ändå. Dom senaste dagarna har varit väldigt mycket upp och ner. Bara på en kvart kan jag gå från glad till att bara vilja gråta. Väldigt irriterande. Men idag känns det lite bättre. SPECIELLT NÄR JAG SÅG JACKAN. Typ jackan med stort J. Jag fick otrolig beslutsångest för den finns i grå och leopard också, haha. Men det fick bli rosa. Som den första i alla fall…. Bli inte förvånad om det blir någon av de andra också.. Men alltså, hur gosig ser den inte ut att vara? Gaaaaalet. Längtar så till den kommer. Jag kanske inte ens kommer tycka det är jobbigt med vinter nu liksom? Eller jo, det kommer jag. Men kanske inte lika jobbigt i alla fall..

Jag har inga planer förrän torsdag vilket känns skönt. Då åker jag till Helsingfors för ett dygn med massa sköna människor. Sen kommer jag att spendera helgen i Linköping : )
Har ni några planer?

xoxo,

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *