Tillbaka i Stockholm

Guys! Tack snälla för era fina kommentarerna om mig i klänningen! Det är verkligen en drömklänning.
Nu är jag tillbaka i Stockholm igen( har jag ens sagt att jag varit i gbg? haha! ). Jag har varit i Göteborg senaste veckan och bara varit. Jag trivs himla bra där ändå! Hade jag inte bott här i Stockholm hade jag nog velat bo där faktiskt.

Jag kom hit med tåget vid halv 3 och sedan dess har jag bara tagit emot en leverans från Mathem(BÄSTA), städat och faktiskt solat solarium??? Haha, så konstigt, men det var sååå skönt. Jag hade glömde hur skönt jag tycker att det är för det är över 1,5 år sedan jag solade sist tror jag? Jag har i alla fall startat ett samarbete med ett solarium här i Stockholm som är jättebra så det blir nog lite solande framöver. Dock inte överdrivet mycket för jag det känns onödigt 🙂 Vill bara känna mig lite fräschare nu när hösten och vintern börjar komma. Det är så knasigt att man känner sig så mycket fräschare när man är lite brunare? I alla fall jag gör det.

Jag hade tänkte gå till gymmet nu ikväll men har haft rätt ont i magen senaste två dagarna så skippar det. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon så jag kan köra ett bra morgonpass!

Har ni sett att jag ljusat upp mig hår förresten? Jag har knappt någon ombre kvar nu, och den har jag ju haft i flera år känns det som så det är lite ovant. Haha. Men jag älskar det i alla fall. Så fint. Som vanligt fixade jag håret hos Rapunzel 🙂

Xoxo,

Kommentarer (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *