Direktlänkar(ADLINKS): Jacka, Tshirt, Strumpbyxor, Hatt.

…Så är jag tillbaka. Haha!
Ja, vart ska jag börja? För snart två veckor sedan klantade jag till mig totalt. Mer än vanligt faktiskt. Och lyckades slå mig så hårt att det blev någon form av hjärnskakning. Jag var aldrig hos läkaren men symptomen stämde. Yr, illamående, huvudvärk, jag var förvirrad och tappade ord när jag skulle prata osv. Så var sängliggandes flera dagar.

I fredags mådde jag lite bättre så mötte upp massa sköna människa på Art för en middag som Rosanna styrt ihop. SÅ. HIMLA. KUL. Men jag kände mig inte helt återhämtad efter veckan så jag dog hem tidigt. Och resten av helgen och denna veckan har jag känt mig sjuk. Eller varit sjuk? Det har liksom aldrig brutit ut ordentligt men ändå har jag känt mig febrig och haft ont i halsen. Himla skumt. Men nu mår jag bättre i alla fall!

Förresten, är inte outfiten jag hade på mig i fredags som ni ser här ovan helt drömmig? Nog en av mina finaste outfits någonsin. Och fick så många komplimanger för den den kvällen! Älskar att hatten/baskern(?), haha var man nu ska kalla den fanns att beställa och inte var slut. Den är ju grym! Speciellt dåliga hårdagar.

Har ni haft en bra vecka?

Kommentarer (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *