Viva la Juicy – Glace


Köp den HÄR (adlink)

Hey guys!
Hur mår ni? Jag har en rätt bra dag så ska absolut inte klaga. Och speciellt inte eftersom Vass PR skickade hem denna dröm till mig igår. Juicy Couture’s Viva la juicy har varit min favoritparfym i flera år, men jag har inte testat någon annan av deras dofter. Sen såg jag den här och D O G lite. Deras flaskor är ju verkligen drömfina. Så fina att man nästan hellre vill ha dom som prydnad! Haha.

Så detta är deras nya doft som heter “Glace”, och jag måste säga att jag verkligen, verkligen älskar den. Kanske t o m mer än Viva la juicy?! Söta dofter är min absoluta favorit. Jag gillar inte starka dofter speciellt mycket alls och tycker inte heller att de passar mig. Juicy dock, passar mig perfekt. Så jag är SÅ glad att dom släppt ännu en doft som verkligen passar mig.

Dom beskriver den med frusen mandarin, frostiga svartvinbärsblad och saftig päronsorbet. Den doftar GUDOMLIGT. Jag får ofta komplimanger om att jag luktar gott när jag har Juicy på mig, och det kommer garanterat inte bli någon skillnad om jag bär denna.

Har ni provat någon av Juicy’s parfymer?!

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Ljuva Julia

    det låter som en doft som passar min syrra. Heldrömmigt! I min familj har vi tre olika varianter: storasyster är fruktigt söt Viva la juicy, mamma är fräsch och frisk á la CLEAN och jag är mogen och mörk som chanel no 5. Vilken jag inte har råd med, men du vet, den typen av doft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *