BRA SUPPORT <3


HÄR finns en liknande(adlink)

ÅH LYCKA LYCKA LYCKA.
Jag är, som ni kanske vet och förstått, en av dom klantigaste personerna någonsin.
Och när jag flyttade i april så tappade jag bort en av mina käraste ägodelar. Nämligen batteriluckan till min……. pulsklocka( erkänn, ni trodde jag skulle skriva dildo eller något). Ni vet också by now att jag älskar min pulsklocka nästan pinsamt mycket. Jag hade inte tränat ett enda pass utan den på säkert 3-4 år? Sen köpte jag ett nytt batteri, och skulle byta det. Sen försvann batteriluckan och då fungerar inte klockan.

Så i ett halvår nu ungefär har jag tränat utan det. Jag har gått till gymmet, halv, har det känts som. Haha. Jag har mailar Polars kundtjänst flera gånger men inte fått svar, men häromdagen mailade jag igen och skrev att jag hemskt gärna betalar för en ny batterilucka och porto om dom har någon över. Klockan finns knappt att köpa ens längre och en ny kostar ju runt 1000-lappen så det kändes himla onödigt. SÅ FICK JAG SVAR!!!! Och dom kommer skicka en till mig helt gratis <3! Jag började nästan gråta. Äntligen har jag min pulsklocka snart igen! Älskar bra support. Det gör så himla mycket!

Åååååååkej, överdrivet glad över det kanske. Men vadå? Man ska ju vara glad för dom små sakerna här i livet! Och jag, jag är överlycklig.

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *