TAKEOVER SWEDEN.

Hey kompisar!
Om ni bara visste vilken drömhelg jag haft. Jag har blivit så bortskämd av Starclub att jag inte ens är förvånad när helgerna dom bjuder med på blir såhär bra. Starclub är dom jag brukar gå på Summerburst med också om ni kommer ihåg? Jag är så tacksam och glad över att bli medbjuden på sånt här. Bästa Starclub.

Jag har i alla fall, som ni ser på rubriken, varit på TAKEOVER i Göteborg i helgen. Hela Clarion Post blev till ett enda stort partyhotell med grymma DJs som Alesso och Ingrosso och stämningen var verkligen på topp. Det var fest från morgon till tidig morgon, haha. Jag älskade idén och hoppas att dom kör igen någon gång!

Vi drog även till Push båda dagarna efter att Alesso och Ingrosso hade spelat då efterfesten var där. Där hade vi bord och bara dansade loss tills klubben stängde vid 05. Och lördagen bjöd även på Brunch då Bazaar och Mr french höll i en som sen förvandlades till stökig dagsfest. Jag älskar dagsfester, så jag var så taggad. Och så lycklig.

Jag har verkligen varit i en liten glädjebubbla i helgen så när sånna här helger tar slut är det som att man är tom på glädje. Saknar allt redan och hade mer än gärna spolat tillbaka tiden till i fredags och gjort allt igen.

Tack igen Starclub och Takeover för att jag fick komma.
Och tack till alla fantastiska människor som jag spenderade helgen med <3.
Bilder här under(förutom den från brunchen) är tagna av Herman Caroan.


Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *