Glädjetårar.


Direktänk till mixern(Adlink)

SER NI DEN HÄR?!?!?!?? SER NI DEN! Kan vara den finaste mixern jag sett. Den finaste köksmaskinen jag någonsin sett. Den kommer göra mitt kök så himla mycket finare. Det här är ju en sån mixer som man mer än gärna låter stå framme för att den är så förbannat snygg att kolla på! Jag är rätt säker på att jag kommer börja gråta när jag hämtar den på posten. Och sen typ leva på smoothies resten av året. Om jag ens kommer våga använda den?! Haha. Det bästa är att den fanns på Campadre(här kan du bli medlem), vilket är en sida som har massa fina märkesgrejer till GRYMMA priser. När jag någon gång köper en lägenheten är min dröm att allt(!) ska vara från Smeg i mitt kök haha. Så det här är en himla bra början!

Har ni använt Campadre förut?

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *