Vad gör man?

 

Bilden är från Koh Tao i Februari 2017.

Hey!
Hur mår ni?! Jag mår betydligt bättre idag än vad jag gjorde häromdagen så YAAY.
Jag satt och läste igenom tidigare inlägg här på bloggen för lite inspiration när jag helt plötsligt började känna saknad? Saknad efter mitt liv för några år sedan. En månad hade jag 137(!) inlägg här. Jag var inspirerad, pigg och glad. Ensam dock. Men ändå. Jag levde för mitt jobb och älskade det! Jag skulle inte byta ut mitt jobb för något, men min brist på inspiration senaste typ, året/åren?, gör ju såklart att jag ifrågasätter det jag gör. Fast, jag vill ju verkligen inte göra något annat? VART ÄR MIN INSPIRATION? Ligger den och chillar under en sten i skogen eller något? Jag tycker att det är dags för den att kila hem nu faktiskt.

Och allt jag känner nu är att jag måste jobba saaaaatan så jag kan ta mig iväg till Thailand i vinter med livets människor. Det blir tredje året i rad isf och jag har längtat sedan jag kom hem. Så bra som jag mår med dom här människorna! Jag vet ångesten jag skulle ha om jag skulle vara hemma och jag visste att alla dom var där. Så nu jäklar!

Vad gör ni när ni saknar inspiration?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
 • Julia Rosén

  Lyssnar på den bästa musiken och kollar runt på äventyrs vloggar och bilder!

 • Therese

  Jag har sjukt svårt att ta mig ur dåliga spiraler när jag tappar motivationer men om något hjälper så är det:

  1. Gå tillbaka och se vad jag gjorde när jag hade som mest inspiration. Börjar jag leva så igen så kan den hitta tillbaka och om inte annat så kan det finns gamla inlägg som jag kan följa upp eller liknande.

  2. Träna. Gymmet funkar men någon rolig idrott funkar ännu bättre. Cheerleading är ett tips!

  3. Bucket list. Rabbla upp saker jag vill göra, stora som små, kan få igång peppen lite igen. Så länge det inte bara är stora orealistiska saker.

 • mmmmm

  Kan inte du gora en youtubevideo dar du gor mbti personlighetstestet?? 😀 vet inte om du gillar horoskop och sant men jag tycker det ar sa kul med alla personlighetstyperna.
  har ar en lank till testet : https://www.16personalities.com/
  jag gissar pa att din typ ar nat i stil med isfp, fast kanske har helt fel haha

 • Matilda

  Åh vad skönt att det är bättre!

  När jag saknar inspiration brukar jag kolla runt på andra bloggar, eller går in på instagram för inspiration. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *