Redan?!

This post contains adlinks from Adviral

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

HEY GUYS.
Hur mår ni? Med mig är det som vanligt, haha. Till och från alltså. Men jag har i alla fall tagit mig ur sängen, fyllt diskmaskinen osv. Det var tänkt att jag ungefär redan nu snart skulle börja fixa mig inför Diabetesgalan ikväll, för skulle vara där redan vid 17,45, men jag blir hemma istället. Jag måste försöka få lite ordning här hemma, ta mig till gymmet, jobba lite osv. Och jag känner att jag inte orkar vara bland folk ikväll tyvärr. Men så kan det vara ibland. Jag tycker i alla fall att det är ett himla bra initiativ att den galan finns nu! Och tänkte försöka se den på TV. Tror den börjar 20.00? Så titta vetja!

Hallå hur sjukt att det är mitten på november redan? Tiden går helt sjukt fort, som vanligt. Snart börjar julkalendern!! Och påtal om det tycker jag det är så himla kul att många företag har kalendrar med olika produkter och prylar i numera. Så var det inte när jag var liten! Vill därför tipsa er om några som ni ser här ovanför : ). En chokladkalender är också ett måste, såklart.

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *