Min nya pulsklocka!

HEY!
Ni som har hängt med ett tag vet hur B E S A T T jag är och har varit av min pulsklocka. Den har följt med mig på i princip varje träningspass senaste 5-6(?) åren?! Förutom ett halvår för ett tag sedan då jag tappade batteriluckan haha. Klant. I alla fall, den pulsklockan är GRYM, men väldigt basic. Och det är absolut inget fel med det! Den är lätt att använda och allt sånt, men, nu kände jag ändå att jag var sugen på en liten uppgradering.

Så hittade jag denna dröm. Direktlänk HÄR(adlink), och blev lite kär. Eller ganska mycket kär om jag ska vara ärlig.
Bara att det är färgskärm och touch?! Haha. Dessutom kopplar man den till telefonen och även tex sms, instagram och facebook visas på klockan. Hur coolt?! Det är även en klocka som man kan ha dygnet runt och sova med för den kan också mäta sömn! Det enda negativa är att mina handleder är liiite för små för den. Den är lite bred för mig så när jag spänner åt den står den ändå ut liksom.

Den är nästan liiiite för avancerad för mig just nu känner jag. Haha! Det tar nog ett tag innan jag lär mig och förstår alla funktioner i och med att den andra är så himla basic. Men det känns jätteskoj att ha uppgraderat sig och jag är mer taggad på att träna än på länge!

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (4)
 • Moa Simborn

  Snyyyygg. Vill också ha en !

 • [email protected]

  jag har oxå en sån klocka (inte exakt samma men på ett ungefär) och jag har samma problem: små handleder. för mig funkar det att ha klockan åt andra hållet. så skärmen är på undersidan av handleden. förstår du? det känns som att den inte är lika mycket i vägen då..

 • Sophie

  fint med en pulsklocka i vit färg 🙂

 • Julia

  Åh!! Drömmen är ju och ha en pulsklocka men dem är så sjukt dyra för en människa som är pank:( Ska införskaffa mig en pulsklocka. Tack så sjukt mycket för tipset och inspirationen du sprider på din blogg. När jag har bloggtorka brukar jag ALLTID gå in på din blogg Keela och läsa och samla inspiration. Du är en sjukt stor förebild och skriver så mycket om din vardag och att livet inte alltid är det bästa. Det betyder sjukt mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *