Tacksam.

Hey guys!
Ni anar inte hur bra mina två senaste månader har varit. Jag är så otroligt tacksam över att jag träffat alla människor som jag rest med senaste tre åren. Helt sjukt. Resan började redan den 5/1 till Sri Lanka, vidare runt i Thailand till Phi phi, Koh Phangan, Koh Tao, Kom Samui och Koh Lipe. Efter det så Malaysia, Singapore och sedan tillbaka till Thailand igen. Jag kom hem i onsdags och är fortfarande helt glad över vad jag varit med om och hur roligt jag haft det. Det här var precis vad jag behövde! Jag hoppas denna energi och lycka håller i sig länge nu så att jag äntligen, ÄNTLIGEN, kan komma tillbaka till er och till mig själv på riktigt. Resa är verkligen något av det mest fantastiska som finns.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *