Sri Lanka.

HEEEY!
Jag tänkte berätta lite mer om varje resmål jag gjort sedan resan började i Januari. Vi flög först till Colombo, Sri Lanka, för att sedan ta oss vidare ner till Hikkaduwa. Det var himla fint där. Priserna rätt billiga, ungefär som många ställen i Thailand. Dock var vi liiiiite för partysugna för att uppskatta det, haha. Det finns fest, absolut. Just där var det ett ställe varje dag där det var folk och fest, men det kändes väldigt o-organiserat. Isen var slut, blanddrickan var slut, glasen tog slut osv. Haha. Men vi hade skoj! Stranden är mysig och det finns mycket havssköldpaddor om man går en bit bort. Så overall ett mysigt ställe! Vi valde dock att åka ifrån Sri Lanka till Thailand ett par dagar tidigare än planerat. Dels för att några vänner skulle dit och dels för att vi var lite för taggade på party och inte så taggade på att chilla på stranden.

Har någon av er varit i Sri Lanka? Vad tyckte ni?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Wknd Wbz Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KÄRLEK I NYC Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - Att gå ut när man mår dåligt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *