Äntligen!

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Direktlänkar(ADLINKS): Tröja / Sport-topp / Topp / Jacka / Sneakers / Tights / Väska / Tights / Löparsko

 

Heeeey!
Jag har fortfarande någon konstig jetlag, så åt frukost för en timme sen och tänkte precis ge mig iväg till gymmet för första passet sedan årskiftet(!!!) Jag åkte ju bara några dagar in i Januari och jag blev sjuk näst sista dagen i Bangkok och har inte riktigt känt mig helt 100 sedan dess. MEN IDAG! Woohoo. Äntligen. Jag älskar att vara utomlands, men det blir inte mycket till träning då direkt. Och träning är ju något av det bästa jag vet, så jag har längtat till gymmet. Klart det finns gym utomlands också, men då är jag så inne i allt annat.

Det blir nog inget planerat pass utan jag går dit och känner efter vad jag orkar och vad kroppen pallar efter en sån här lång paus. Jag ser mest fram emot att få pressa mig själv, svettas lite och röra på mig. Jag mår alltid så himla bra efteråt ju.

Mina absolut skönaste tights som jag tränar i nu är Adidastightsen ni ser här ovanför. Så otroligt bekväma. Rekommenderar verkligen dom! De andra plaggen har jag inte provat utan bara tycker är himla snygga : )

UPD. Jag förstår inte varför kollaget blir så litet, men har mailat och kollat om det går att lösa.

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *