#Saras24glam

Guys! Vilken drömhelg jag hade! Eller ja.. Drömfredag! Jag somnade i lördagsmorse och sov i princip i ett dygn. Haha. Saras fest tog på krafterna!

Jag hade sån outfitångest inför festen eftersom temat var GLAM och jag äger verkligen inget glammigt. Men tycker det blev en bra outfit ändå. Älskar verkligen toppen som är en bikiniöverdel egentligen. Dessutom fixade jag naglarna på dagen och gjorde dom riktigt glammiga! Har ni sett bilden på dom på instagram?!

Kvällen började på Josefinas vid 18 där vi var ett gäng som käkade middag. Runt 20 kom resten och då dansade vi loss till midnatt då vi började röra oss mot Berns. Så himla trevlig kväll med människor som jag verkligen har saknat! Efter Berns var jag lite överallt och var inte hemma förrän solen hade gått upp i princip. Så inte konstigt att jag var trött kanske? Haha.

Så himla tacksam över att jag fick komma och dela den kvällen med framförallt Sara men också alla andra underbara människor.
<3

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Caroline Roxy - SUMMERBURST Caroline Roxy - Workflow
 • Matilda

  Kul att du lagt upp lite nya blogginlägg 🙂 Tycker att det är roligt att följa bloggen eftersom det var här allt började 🙂

 • Sandra

  Tycker det låter som en perfekt kväll. Och Du var super snygg ! 😀

 • Miss Naily

  Kan du inte lägga ut lite mer av dina outfits samt lite outfit kollage? Du är så jäkla bra på sådant!

  Om du vill ha tips på vad du ska göra för videos kan du inte göra en du visar hur man skär konstig frukt? Typ mango och ananas. Hörde någonstans att du är grym på att skära upp mango.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *