Balans.

Nämen. Jag har ju en blogg?
En blogg som en gång i tiden var det absolut viktigaste i mitt liv. Vad hände egentligen? Jag frågar mig själv den frågan rätt ofta. Jag var säker på att jag aldrig skulle ge upp den. Att den ALLTID skulle gå först. Att ni alltid skulle gå först. Sen var jag tvungen att sätta mig själv först. Mig själv och mitt mående. Vilket är rätt ironiskt just nu då jag knappast tar hand om mig själv eller min hälsa speciellt bra och inte gjort det senaste tiden heller.

Jag läser igenom mina gamla inlägg ibland och ofta längtar jag tillbaka till hur jag var då. Mina värderingar och prioriteringar. Men samtidigt minns jag hur ensam jag kände mig. Det är som att jag levde i en bubbla då och nu lever jag i en annan bubbla, fast motsatsen till den jag levde i då. Festbubblan. Hänga-med-vänner-aldrig-jobba-bubblan. Och då var det Träningsbubblan. Jobbubblan. Aldrig-hänga-med-vänner-alltid-jobba-alltid-träna-bubblan. Ugh. Varför kan jag inte bara ha en balans? Jag har sagt det förut, jag är en 0 eller 100-människa. Det är så jag fungerar och jag har försökt att ändra på det, men det är svårare än vad man tror.

Hur är ni? Är ni likadana?
Hur gör ni för att hitta en balans?
Jag saknar er. Det var så kul att se några av era ansikten i havet på rockbjörnen förra veckan <3.

Posted in: Foto
Kommentarer (3)
 • Ajli

  Fast har du råd och tucker det är kul tycker jag gott du kan stannar hänga-med-vänner-aldrig-jobba-bubblan. Jag tycker den låter nice och särskilt nu när du är ung! Hoppas du hittar balans i den delen av bubblan som du inte mår bra över, men resten: shit. Vill också hänga-med-vänner-aldrig-jobba. Är inte så bäst på fest själv, men häng och fläng gillar jag 🙂

  Jag tycker att 0-100 människor är de roligaste jag vet. Jag själv vill tro att jag är rätt balanserad men vet inte. Är lite för rolig för att det ska stämma 😉

  • keela

   Haha ja jo.. Det är lite svårt att ha råd dock 🙂 Så jobba måste man ju göra! Vill bara inte bli en sån som struntar i vänner för jobb och så igen som jag var förut. Det är svårt med balans 🙁
   Hahahaha, ja samma här!

 • Strongmama

  Det är så skumt att läsa att någon känner sig ensam när de ofta har tusen människor runt omkring sig. Synen luras av bilder och en glimt i någons liv. Självklart kan någon som festar och har massa bilder på massa människor också känna sig ensam. Men man glömmer det, man ser inte det, man ser vad man vill se eller vad människan vill visa.
  Jag känner mig sjukt ensam, har min man som är min bästa vän, men annars har jag bekanta personer runt omkring mig. Det är inte kul men så har livet blivit. Alla är tidspressade, stressade, upptagna i sitt etc. Pkus att den ytliga världen vi lever i gör det inte lättare.
  Jag hoppas att du snart är tillbaka och mår kanon.
  Det är du värd. Tack för att du delar med dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *