Beredd på det värsta.

HEEY!
Hur mår ni? Jag har sovit lite dåligt senaste nätterna igen så känner mig rätt utmattad, men utöver det mår jag fint.
Jag har dock dessutom varit lite nervös inför videon jag släppte igår angående min bröstförstoring. Jag hade absolut ingen aning om hur ni skulle reagera och jag var beredd på det värsta. Men istället har jag fått nästan enbart positiva kommentarer? Jag är så förvånad! Men så tacksam och det känns jätteskönt verkligen. Såg dock att en skvallerblogg skrivit om det också och där brukar det enbart finnas skit bland kommentarerna så vi får väl se vad som skrivs där, haha. Vill ni se videon kan ni klicka här.

Idag har jag inte jättemycket planer. Jag tänkte dra till gymmet snart och eventuellt, men förmodligen inte, tänkte jag gå ut ikväll. Jag har ingen större lust just nu, men jag känner mig själv och kan ändra mig rätt fort på den fronten haha. Jag skulle behöva vara hemma och chilla dock känner jag. Men vi får se. Har ni några planer?

Kommentarer (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *